Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile wytrzymują buty za 400zł tych firm?

999sdb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile wytrzymują mniej więcej buty firmy Adidas, Puma, Nike w cenie do 400zł?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

qupson też masz inne konto? ;D

Ja z 3 lata temu kupiłem jakieś adidasy z Adidasa (^^) i trzymają do dziś. Jedynie parę rysek użytkowania i to wszystko.

Opublikowano

Ja chodzę w nike'ach od 6lat, i po roku użytkowania każdych butów jakie miałem były lekkie ślady.

Kiedyś miałem adidasy (Adidas ;x), to po 2 miesiącach były trochę zdarte.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Właśnie, zależy do czego chcesz ich używać, jeśli do zwykłego chodzenia to z +3 lata

Według mnie najlepsza firma to adidas

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ja mam Adidasy 3 lata, gram w nich w piłkę, biegam, chodzę codziennie po kilka godzin, wiosna, lato, jesień, zima i nadal się ładnie trzymają. Jedynie trochę zdarte od piłki. Przedtem miałem Nike to też ze 4 lata wytrzymały takiego użytkowania.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Różnie, np. moja matka ma jakieś nike to chodzi już z 5lat i jak nowe.

Ja mam adidasy to chodzę niecały rok i puszczają na klejeniu ale sądzę że to tylko i wyłącznie moja wina.

Buty mam białe a żeby ładnie wyglądały pizgam je do pralki i już się lśnią jak nowe no i pewnie dlatego

się rozklejają. Mój brat miał pumy to zachodził je chyba w 2 miesiące, teraz ma buty z o'neill to trzymają się

jak nowe. Ojciec chodzi w nike i też się trzymają.

Sądzę że najbardziej wytrzymałe z tych butów są nike i o'neill ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o wytrzymałośc moim zdaniem DC są pod tym względem zajebiste ;p Gdyby stopa mi nie urosła to dalej bym z nich korzystał bo i na deske i do chodzenia , a były w świetnym stanie ;) Jeśli chodzi o wygodę i lans polecam Vans'y , aktualnie mam ery i są zajebiście wygodne już z miesiąc je mam i tylko podeszwa lekko zabrudzona ;)

sygnazh.png
Opublikowano

Nike mam już ponad 2 lata, rok temu dokupiłem kolejną pare za kostke na zime. Dużo chodziłem, niekoniecznie trzeźwy. Obie pary wyglądają jak nowe. Stopa super się układa, nogi mi się nie pocą. Za kilka lat jak te zaczną "gadać" znowu kupie coś dobrego. Normalne buty za 100 złotych masz na jeden sezon. Czyli w ciągu roku wydajesz około 400 złotych. Za te pieniądze masz jedną pare dobrych butów na dwa/trzy lata. Do tego nike fajnie wyglądają, są zawsze modne.

Tylko idź do dobrego sklepu nie kupij szajsu z allegro.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...